Main menu
  • Complete Watershow1

    Complete spektakelshows, vuurwerk, zang, dans en acrobatiek

  • Complete Watershow2

    Watershow, entertainment, muziek, vlammen, lichteffecten

  • Complete Watershow3

    De organisatie van A tot Z

Complete watershow

De organisatie van A tot Z - een toonaangevende show, compleet met zang, dans, entertainment, vuurwerk, vlammen, lichteffecten en een bijpassende watershow! Elementum FX is een veelzijdig bedrijf met professionele gecertificeerde vuurwerk deskundigen, watershow technici, licht, beeld, geluid, entertainment en special effects. Binnen of buiten, we weten hoe we een fascinerende watershow moeten leveren. Bij een opening of een feest? We hebben altijd een oplossing op maat om het evenement volledig voor u te organiseren.

Watershow Binnen

De show wordt in kleur, hoogte en veelzijdigheid van effecten volledig aangepast aan het evenement en de locatie. Binnen is de maximale hoogte ongeveer 10 meter. We onderscheiden twee soorten watershows. Enerzijds beschikken we over een aantal standaard shows, waar u uit kunt kiezen. Deze shows zijn opgebouwd uit een aantal vastgestelde items en muziek. Kiezen voor een dergelijke show is uitermate geschikt als afsluiting van een feest of evenement. Tevens geven deze shows u een goed idee van de mogelijkheden. Anderzijds ontwikkelen we vaak maatwerk. Ieder evenement heeft zijn eigen stijl en karakter. We kunnen de watershow hier geheel op aanpassen. Vooraf kunt u de gewenste tijdsduur en muziekvoorkeur kenbaar maken en kunnen we de opstelling van de show aanpassen aan uw locatie.

 

Indoor show “Victoria”

Dit is een watershow vol met unieke effecten van vuur en water, die samenkomen tot een wel heel exclusieve musical fountain show. Onder de begeleiding van muziek naar keuze presenteren we de show tot een tijdsduur van 15 minuten. De watereffecten bereiken een maximale hoogte van 4 meter, de complete set beslaat een breedte van maar liefst 15 meter! Wanneer de ruimte het toelaat kunnen we de watereffecten uitbreiden tot een hoogte van 10 meter, zonder dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

De show is opgebouwd met de volgende items:
4 musical fountain units
11 single fountains
1 waaier groot
4 moving heads
7 Flame masters
1 Jumping Jet set

Deze set is inclusief voorgeprogrammeerde standaard show tot 15 minuten. Tevens inclusief bassin, nieuw vijverfolie, bekabeling, kleurenverlichting, wit licht en benodigde restmaterialen.

 

Indoor show “Kegon”

Exclusieve fonteinen zoals nergens eerder vertoond. Een fantastisch waterspektakel, uitstekend geschikt als onderdeel van uw show, presentatie of evenement. De afmeting van de show is gelijk aan show 1, alleen gebruiken we bij dit showpakket alleen watereffecten. Natuurlijk presenteren we ook deze show op de maat van muziek naar keuze.

Deze show is opgebouwd met de volgende items:
Drie musical fountain units
Jumping Jet set 5 Foam Fountains
1 waaier groot

Deze set is inclusief voorgeprogrammeerde standaard show van circa 10 minuten. Tevens inclusief bassin, nieuw vijverfolie, bekabeling, kleurenverlichting, wit licht en benodigde restmaterialen.

 

Indoor show “Dynjandi”

Indoor watershow 3 is schitterend als speciale slotshow van uw feest of evenement. De musical fountain units zijn zeer exclusieve fonteinen die individueel 9 verschillende spuitbeelden tonen. Door de vier units te combineren krijg je dus een waterspektakel van maar liefst 36 verschillende beelden, die geheel op de maat van gekozen muziek een onvergetelijke impressie op uw gasten zullen maken!

Deze show is opgebouwd met de volgende items:
Twee musical fountain units

Deze set is inclusief voorgeprogrammeerde standaard show van circa 7 minuten. Tevens inclusief bassin, nieuw vijverfolie, bekabeling, kleurenverlichting, wit licht en benodigde restmaterialen.

 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Terug naar het overzicht.