Main menu
  • Openingen

    Creatieve Openingen & Productpresentaties

  • Openingen

    Creatieve Openingen & Productpresentaties

Openingen

Alle openingshows worden speciaal op maat samengesteld, naar de wensen van de klant. Een speciale bubbelzuil, fonteinen of een watershow geven een verfrissende en levendige opening. Natuurlijk kan iedere presentatie uitgebreid worden met extra vuurwerk of special effects. Bedrijfsopeningen of presentaties van logo's of producten worden onvergetelijke gebeurtenissen met de spectaculaire handelingen van Elementum FX. Wij verzorgen meer dan 150 openingshandelingen per jaar!

Openingen

Een opening met een watereffect geeft een verfrissende sfeer en kan gecombineerd worden met andere spectaculaire effecten van Elementum FX. Alle openingshows worden speciaal op maat samengesteld. Natuurlijk kan iedere presentatie uitgebreid worden met extra vuurwerk of special effects.

Gecombineerd met de fonteinen, watershows, waterdecoraties en andere watereffecten bieden we handelingen aan met of zonder vuurwerk, kanonnen, een valdoek, speciale typetjes en presentatoren, decors of eye catchers en veel meer. Verschillende voorbeelden van openingshandelingen met of zonder water efffecten vindt u op de website van Elementum FX, The Special Effects Company.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Terug naar het overzicht.

Openingen - Zwembad Stadspark

Feestelijke OPENING van zwembad Stadspark in Turnhout met een WATERSHOW op 3 februari 2017.

Openingen - Aardwarmte station Den Haag

Kroonprins Willem Alexander opende het eerste aardwarmtestation van Nederland. De Prins pompte symbolisch samen met zes kinderen uit de wijk de eerste stralen omhoog. Elementum FX ontwikkelde hierbij een speciale pomp-unit, waar de 6 prominenten en Prins Willem Alexander mee konden pompen. Tevens werd een groot waterbassin geplaatst met fonteinen die symbolisch omhoog werden gepompt.

Openingen - Vitens Zwolle

Openings handeling nieuwe hoofdkantoor Vitens in Zwolle. Met onze eigen Reuze kraan en watershow en nog veel meer.

Openingen - Winkelcentrum

Elementum FX heeft de opening van het Nieuwe winkelcentrum "Liekeblom" ondersteund met muziek, de Reuze kraan met Bubbelzuil, waterfonteinen en swinging tubes en tot slot de serpentines. Kijk voor het filmpje op rtvnoord.nl