Main menu
 • Projecties & Waterscherm1

  Spannende projecties op waterschermen

 • Projecties & Waterscherm2

  Spectaculaire poort van water

 • Projecties & Waterscherm3

  Dans onder de waterstralen

 • Projecties & Waterscherm4

  Sfeervolle watersensatie op uw locatie

Projecties op waterschermen, watergordijnen en laser projecties

De Multimedia shows van Elementum FX zijn voorzien van meerdere technologieƫn, waaronder video, digitale tekeningen (laser) en animatie. Wij hebben speciale waterschermen ontwikkeld waarop het mogelijk is om met speciale beamers te projecteren. Ook leveren we laser watershows geheel op maat die specifiek passen bij de stijl van een evenement, of bij de presentatie van een product of dienst.

Een mooie gelegenheid bij een party, feest of festival is een dans waterscherm met een uniek bassin, waarop door middel van een speciale dansvloer gedanst kan worden onder het water! Dit in combinatie met speciale licht effecten.

Multimedia shows zijn ook erg geschikt als spectaculaire afsluiting van ieder evenement, of juist als start of hoogtepunt! Bijvoorbeeld een unieke water tunnel met projecties op maat.

Waterscherm

 

Een video projectie op een waterscherm bij een opening of presentatie. Of een sfeer waterscherm met speciale verlichting voor uw locatie. Of een dans waterscherm een uniek bassin, waarop door middel van een speciale dansvloer gedanst kan worden. Al onze waterschermen worden standaard geleverd met een bijpassend waterbassin en kunnen op maat worden aangepast.

Een Waterscreen is een modulair ontwikkeld systeem om een watergordijn te creƫren dat gemakkelijk en snel te gebruiken is. Het water valt als een geweldig dicht gordijn naar beneden door middel van 3 lagen nozzles. Een Waterscherm is geschikt voor projectie van een afbeelding, film of laser. Ook wordt het toegepast bij diverse productpresentaties, modeshows en grote festivals.

Het watergordijn kan m.b.v. van zelfstandige standaards tot een hoogte van max. 6 meter op worden opgehangen. Voor een goede projectie met een beamer dient er van achter het waterscherm geprojecteerd te worden. De beamer moet een sterkte van minimaal 10.000 ansi-lumen hebben. Het Waterscreen is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik.

Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden!

Terug naar het overzicht.