Main menu
 • Projecties & Waterscherm1

  Spannende projecties op waterschermen

 • Projecties & Waterscherm2

  Spectaculaire poort van water

 • Projecties & Waterscherm3

  Dans onder de waterstralen

 • Projecties & Waterscherm4

  Sfeervolle watersensatie op uw locatie

Projecties op waterschermen, watergordijnen en laser projecties

De Multimedia shows van Elementum FX zijn voorzien van meerdere technologie├źn, waaronder video, digitale tekeningen (laser) en animatie. Wij hebben speciale waterschermen ontwikkeld waarop het mogelijk is om met speciale beamers te projecteren. Ook leveren we laser watershows geheel op maat die specifiek passen bij de stijl van een evenement, of bij de presentatie van een product of dienst.

Een mooie gelegenheid bij een party, feest of festival is een dans waterscherm met een uniek bassin, waarop door middel van een speciale dansvloer gedanst kan worden onder het water! Dit in combinatie met speciale licht effecten.

Multimedia shows zijn ook erg geschikt als spectaculaire afsluiting van ieder evenement, of juist als start of hoogtepunt! Bijvoorbeeld een unieke water tunnel met projecties op maat.

Water Lasershow

Laser projectie op een waterscherm of op een enorm Watershield van 15x30 meter geheel op maat die specifiek past bij de stijl van een evenement, of bij de presentatie van een product of dienst, een jubileum, kick off, bedrijfsfeesten, festivals of andere creatieve gebeurtenissen.

Met laserprojectie maken wij bijvoorbeeld uw logo, 2-d en 3-d animaties, teksten, vlakken en tunnels. Het laser licht maakt eye catching effecten op het waterscherm. Door met de golven een wolkenhemel vlak boven de hoofden van uw gasten te projecteren, beleeft men een geweldig ruimtelijk effect, wat resulteert in een wervelende show.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Terug naar het overzicht.

Water Lasershow - Hoogeveen Culinair

In samenwerking met Intervisua.