Main menu
 • Projecties & Waterscherm1

  Spannende projecties op waterschermen

 • Projecties & Waterscherm2

  Spectaculaire poort van water

 • Projecties & Waterscherm3

  Dans onder de waterstralen

 • Projecties & Waterscherm4

  Sfeervolle watersensatie op uw locatie

Projecties op waterschermen, watergordijnen en laser projecties

De Multimedia shows van Elementum FX zijn voorzien van meerdere technologieƫn, waaronder video, digitale tekeningen (laser) en animatie. Wij hebben speciale waterschermen ontwikkeld waarop het mogelijk is om met speciale beamers te projecteren. Ook leveren we laser watershows geheel op maat die specifiek passen bij de stijl van een evenement, of bij de presentatie van een product of dienst.

Een mooie gelegenheid bij een party, feest of festival is een dans waterscherm met een uniek bassin, waarop door middel van een speciale dansvloer gedanst kan worden onder het water! Dit in combinatie met speciale licht effecten.

Multimedia shows zijn ook erg geschikt als spectaculaire afsluiting van ieder evenement, of juist als start of hoogtepunt! Bijvoorbeeld een unieke water tunnel met projecties op maat.

Water Gordijnen

Ons water en regengordijn bestaat uit elementen van zo'n drie meter lang, die door middel van een ophangsysteem op hoogte bevestigd kunnen worden. Vervolgens kunnen verschillende elementen aan elkaar gekoppeld worden. Daardoor kunnen wij ieder gewenste lengte regengordijn voor u realiseren! De regengordijnen zijn veelzijdig toepasbaar. Veelal worden onze gordijnen toegepast op film-, of televisiesets, zodat wij de illusie kunnen wekken dat het regent op de set.

Een sfeervol watergordijn kan worden gebruikt, om een warme zomerdag cool te maken als een leuke decoratie in het interieur of het exterieur op uw locatie. Verlichting hoort hier natuurlijk bij om de perfecte sfeer te creƫren. Het watergordijn kan gecombineerd worden met een aantal fonteinen en bassins.

Interesse, of op zoek naar meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht.