Main menu
  • Complete Watershow1

    Complete spektakelshows, vuurwerk, zang, dans en acrobatiek

  • Complete Watershow2

    Watershow, entertainment, muziek, vlammen, lichteffecten

  • Complete Watershow3

    De organisatie van A tot Z

Complete watershow

De organisatie van A tot Z - een toonaangevende show, compleet met zang, dans, entertainment, vuurwerk, vlammen, lichteffecten en een bijpassende watershow! Elementum FX is een veelzijdig bedrijf met professionele gecertificeerde vuurwerk deskundigen, watershow technici, licht, beeld, geluid, entertainment en special effects. Binnen of buiten, we weten hoe we een fascinerende watershow moeten leveren. Bij een opening of een feest? We hebben altijd een oplossing op maat om het evenement volledig voor u te organiseren.

Watershow Buiten

Fascinerende hoge waterstralen, die vrolijk heen en weer dansen op de maat van muziek, ondersteunt met unieke licht effecten! De outdoor watershows kenmerken zich door hun grote flexibiliteit.

De watershows zijn dynamisch en geheel naar wens aan te passen. Echter beschikken we ook over een aantal standaard shows. Deze showpakketten geven u een idee van de mogelijkheden en de kosten. De pakketten kunnen indien gewenst worden aangepast. U kunt special effect items weglaten of juist toevoegen, andere muziekstukken aanvragen, enzovoorts.

Elementum FX heeft reeds watershows ontwikkeld voor pretparken, gemeentes en provincies en diverse bedrijven en verenigingen. We hebben twee verschillende systemen ontwikkeld, waardoor we zowel op open water, alsook in een bassin de meest spetterende show kunnen presenteren. Het beeld van watershows op open water is een absolute lust voor het oog. We hebben speciale drijfunits gemaakt, waar we de pompen en lichteffecten vrijwel onzichtbaar op gemonteerd hebben. De stralen komen als het ware uit het water zelf, zodat het geheel een heel natuurlijk en speciaal effect krijgt.

We kunnen met een groot waterprojectiescherm tevens projecteren op het water, waardoor de show echt tot leven komt! De outdoor shows in een bassin zijn erg flexibel en kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Het grote voordeel van outdoor shows is dat er vrijwel altijd voldoende ruimte is, in de breedte, maar vooral in de hoogte. Hierdoor kunnen we de meest spectaculaire show neerzetten, die niet snel vergeten zal worden!

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Terug naar het overzicht.