Main menu
 • Projecties & Waterscherm1

  Spannende projecties op waterschermen

 • Projecties & Waterscherm2

  Spectaculaire poort van water

 • Projecties & Waterscherm3

  Dans onder de waterstralen

 • Projecties & Waterscherm4

  Sfeervolle watersensatie op uw locatie

Projecties op waterschermen, watergordijnen en laser projecties

De Multimedia shows van Elementum FX zijn voorzien van meerdere technologie├źn, waaronder video, digitale tekeningen (laser) en animatie. Wij hebben speciale waterschermen ontwikkeld waarop het mogelijk is om met speciale beamers te projecteren. Ook leveren we laser watershows geheel op maat die specifiek passen bij de stijl van een evenement, of bij de presentatie van een product of dienst.

Een mooie gelegenheid bij een party, feest of festival is een dans waterscherm met een uniek bassin, waarop door middel van een speciale dansvloer gedanst kan worden onder het water! Dit in combinatie met speciale licht effecten.

Multimedia shows zijn ook erg geschikt als spectaculaire afsluiting van ieder evenement, of juist als start of hoogtepunt! Bijvoorbeeld een unieke water tunnel met projecties op maat.

Watertunnel

 

Laat u verrassen door een spectaculaire poort van water! Onze waterpoorten zijn absoluut uniek en nergens anders in Nederland verkrijgbaar. De watertunnels hebben wij zelf ontwikkeld en hebben in diverse landen in Europa gestaan. De watertunnels zijn optioneel aan te kleden met speciale aqua led-verlichting, om uw watersensatie helemaal compleet te maken!

Uw gasten lopen letterlijk onder het stromende water door naar uw event-locatie. Wij beschikken over speciale transparante dakconstructies, waar wij het water door middel van professionele watersproeiers overheen laten lopen. Aan de zijkanten van de constructie werken wij het scherm af met een combinatie van dakwater en aqua screens.

Deze screens zijn geschikt voor projectie op het water door middel van bijvoorbeeld een beamer! Dankzij bijpassende onopvallende bassins aan de zijkanten van de watertunnel, is een vaste water toe- en afvoer niet nodig. Het water wordt continue opgepompt naar het dak door middel van speciale waterpompen.

Terug naar het overzicht.