Main menu
 • Waterdecoratie1

  Alle water decoratie, indoor en outdoor

 • Waterdecoratie2

  Fascinerende watereffecten, waterwanden, watervallen en bubbelzuilen

 • Waterdecoratie3

  De implementatie van een permanente watershow op uw locatie

 • Waterdecoratie4

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Water decoraties

Elementum FX is erkend leverancier van aqua fountains in openbare wateren, zwemvijvers, privé vijvers en business water places.

We leveren fascinerende watereffecten voor in uw bedrijf, zoals waterwanden, watervallen en bubbelzuilen, permanente projectie van films op waterschermen, musical fountains, uitstekend geschikt in winkelcentra of meubelboulevards.

Krijg een impressie van de mogelijkheden, en neem gerust contact met ons op!

Binnen Fonteinen

Elementum FX is een specialist op het gebied van Water Art en fonteintechniek. Speelse fonteinen, die eventueel zelfs op de maat van muziek diverse spuitbeelden in verschillende kleuren weergeven. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van een betoverend fonteinspel, zowel binnen als buiten. Fonteinen zijn een absolute eyecatcher in en rond uw huis of kantoor. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden, worden deze effecten op alle denkbare plaatsen ingezet, waaronder als decoraties.

De fonteinen kunnen een dynamisch programma presenteren. Het gebruiksgemak staat hoog in het vaandel: veel projecten worden geleverd met een afstandsbediening waarmee verschillende programma's kunnnen worden geactiveerd. De onderwaterverlichting geeft de fontein een extra dimensie. Diverse waterobjecten zijn uitermate geschikt voor binnen, zoals watervallen, bubbelzuilen, waterwanden en decoratieve waterornamenten. Zeer geschikt zijn musical fountains, bruisfonteinen en fonteinornamenten.

Interesse, of op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Terug naar het overzicht.