Main menu
 • Waterdecoratie1

  Alle water decoratie, indoor en outdoor

 • Waterdecoratie2

  Fascinerende watereffecten, waterwanden, watervallen en bubbelzuilen

 • Waterdecoratie3

  De implementatie van een permanente watershow op uw locatie

 • Waterdecoratie4

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Water decoraties

Elementum FX is erkend leverancier van aqua fountains in openbare wateren, zwemvijvers, privé vijvers en business water places.

We leveren fascinerende watereffecten voor in uw bedrijf, zoals waterwanden, watervallen en bubbelzuilen, permanente projectie van films op waterschermen, musical fountains, uitstekend geschikt in winkelcentra of meubelboulevards.

Krijg een impressie van de mogelijkheden, en neem gerust contact met ons op!

Water Gordijnen

Ons regengordijn bestaat uit elementen van zo'n drie meter lang, die door middel van een ophangsysteem op hoogte bevestigd kunnen worden. Vervolgens kunnen verschillende elementen aan elkaar gekoppeld worden. Daardoor kunnen wij ieder gewenste lengte regengordijn voor u realiseren! De regengordijnen zijn veelzijdig toepasbaar. Veelal worden onze gordijnen toegepast op film-, of televisiesets, zodat wij de illusie kunnen wekken dat het regent op de set. Met behulp van regenmachines kunnen wij ook bijvoorbeeld de acteurs in lichte vorm nat maken, waardoor het effect van het regengordijn extra versterkt wordt.

Het water gordijn is een sfeervolle water decoratie. Het water krijgt een licht tintje dankzij de LED verlichting. Het vallende water fascineert en maakt uw locatie speciaal. Het kan ook gebruikt worden om de ruimte op een rustige manier te verdelen en privacy te creëren.  Een alternatief voor het watergordijn is een waterwand. Het water stroomt over een doorzichtige glasplaat. Elementum FX heeft een unieke combinatie van watergordijn, waterwand en waterprojectie ontwikkeld - een watertunnel door welke de gasten op uw locatie komen. Een onvergetelijk welkom op uw feest of evenement.

Terug naar het overzicht.