Main menu
 • Projecties & Waterscherm1

  Spannende projecties op waterschermen

 • Projecties & Waterscherm2

  Spectaculaire poort van water

 • Projecties & Waterscherm3

  Dans onder de waterstralen

 • Projecties & Waterscherm4

  Sfeervolle watersensatie op uw locatie

Projecties op waterschermen, watergordijnen en laser projecties

De Multimedia shows van Elementum FX zijn voorzien van meerdere technologie├źn, waaronder video, digitale tekeningen (laser) en animatie. Wij hebben speciale waterschermen ontwikkeld waarop het mogelijk is om met speciale beamers te projecteren. Ook leveren we laser watershows geheel op maat die specifiek passen bij de stijl van een evenement, of bij de presentatie van een product of dienst.

Een mooie gelegenheid bij een party, feest of festival is een dans waterscherm met een uniek bassin, waarop door middel van een speciale dansvloer gedanst kan worden onder het water! Dit in combinatie met speciale licht effecten.

Multimedia shows zijn ook erg geschikt als spectaculaire afsluiting van ieder evenement, of juist als start of hoogtepunt! Bijvoorbeeld een unieke water tunnel met projecties op maat.

Water Projecties

Op door ons ontwikkelde waterschermen projecteren we bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm of logo, presentatie of film. Deze waterschermen kunnen overal geplaatst worden en zijn standaard voorzien van bijpassende waterbassins. De schermen zelf zijn voorzien van een drie dubbel dikke waterstraal, om de projectie extra mooi weer te geven. Wij kunnen de projecties tot ongeveer 6 meter hoog realiseren, mits de omstandigheden van de locatie dit toelaten natuurlijk.

We kunnen ook projecteren op een enorm Watershield van 15x30 meter. De projectie lijkt als het ware op het water te drijven.

Terug naar het overzicht.

Water Projecties - Beleving van water

Een film over de beleving van water, sfeervoller dan die af te spelen op een WATERGORDIJN kan haast niet. ElementumFX verzorgde de complete opstelling en gaf advies over de te gebruiken beelden.