Main menu
  • Fonteinen2

    Een spetterende watershow

  • Fonteinen1

    Een passende fontein voor elke gelegenheid!

Fonteinen

Op een festival, op een podium of midden of het terrein. Bij een opening of op een feest. Op de maat van muziek, verlicht, gecombineerd met waterpoort of een watergordijn of een bubble decoratie.

Het dynamisch waterspel van fonteinen maakt je evenement levend. Een fontein maakt het Cool!

Jumping Jets

Het dynamische waterspel voor een betoverende sfeer - innovatief, effectief en effectvol bij elke gelegenheid. De heldere, nauwkeurige waterstraal wordt aan de hand van voorgeprogrammeerde combinaties van licht en straalsterkte deskundig in scene gezet.

Ondanks dat de kleuren vast bepaald zijn, kan de straalbreedte gereguleerd worden. Laat u door de kleuren van de regenboog betoveren - het willekeurig programma toont alle straalinstellingen bij wisselende kleuren. Het lopende lichteffect en de afgesneden straal zorgen voor een unieke belevenis: het lijkt alsof afzonderlijke water-licht-elementen door de lucht vliegen. Onmisbaar voor elke watershow en toepasbaar in vele verschillende opstellingen. Op eenvoudige wijze creƫren wij met behulp van dit watereffect bijvoorbeeld een door verschillende kleuren verlichte waterpoort! Of wij laten de waterstralen van het ene bassin naar het volgende springen en verder! De mogelijkheden zijn erg divers.

Terug naar het overzicht.