Main menu
 • Waterdecoratie1

  Alle water decoratie, indoor en outdoor

 • Waterdecoratie2

  Fascinerende watereffecten, waterwanden, watervallen en bubbelzuilen

 • Waterdecoratie3

  De implementatie van een permanente watershow op uw locatie

 • Waterdecoratie4

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Water decoraties

Elementum FX is erkend leverancier van aqua fountains in openbare wateren, zwemvijvers, privé vijvers en business water places.

We leveren fascinerende watereffecten voor in uw bedrijf, zoals waterwanden, watervallen en bubbelzuilen, permanente projectie van films op waterschermen, musical fountains, uitstekend geschikt in winkelcentra of meubelboulevards.

Krijg een impressie van de mogelijkheden, en neem gerust contact met ons op!

Buiten Fonteinen

Elementum FX is een specialist op het gebied van Water Art en fonteintechniek. Speelse fonteinen, die eventueel zelfs op de maat van muziek diverse spuitbeelden in verschillende kleuren weergeven. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van een betoverend fonteinspel, zowel binnen als buiten.

Klassieke, decoratieve of drijvende fonteinen zijn allemaal geschikt voor buiten gebruik. De fonteinen kunnen een dynamisch programma presenteren. Het gebruiksgemak staat hoog in het vaandel: veel projecten worden geleverd met een afstandsbediening waarmee verschillende programma's kunnnen worden geactiveerd. De onderwaterverlichting geeft de fonteinen een extra dimensie. Zoekt u een installatie van een fontein in een vijver, een waterval, de Versailles waterfontein voor een groot effect of een Musical Fountain of een Rainbow fontain set of iets anders? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Terug naar het overzicht.